INSCHRIJVEN BIJ HET FOCUS COLLEGE (3-3-24)

Nu de open dagen voorbij zijn, begint de periode van inschrijvingen bij het Focus College. Heeft uw kind een kader/tl, vmbo-tl (mavo), of tl/havo advies? Dan is inschrijven bij ons mogelijk.

De inschrijvingen voor middelbare scholen starten tijdens de landelijke aanmeldweek van 25 maart.We verheugen ons op uw komst. Tot ziens, in sha Allah!

EXTRA OPEN AVOND OP 1 MAART 2024

Na een bruisende derde open avond bij het Focus College, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we, vanwege de grote belangstelling, een extra open avond organiseren op vrijdagavond 1 maart 2024 Alhamdulillah! Deze speciale avond staat open voor alle groep 8 leerlingen, zowel binnen als buiten Amersfoort.

Als je nog niet de gelegenheid hebt gehad om ons prachtige schoolgebouw te verkennen en kennis te maken met ons team, dan is dit jouw kans! Kom langs,  neem deel aan proeflessen en ontdek de hoge kwaliteit van ons onderwijs, waarbij we onze islamitische identiteit koesteren.

Mis deze unieke kans niet en meld je snel aan voor de open avond op vrijdag 1 maart 2024 via de knop “Aanmelden open dag”. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen. Tot dan in sha Allah!

Benieuwd naar beelden van onze open dagen? Neem een kijkje op ons Instagram-account: www.instagram.com/focuscollegenl

VEEL ANIMO OP DE TWEEDE OPEN DAG (03-02-2024)

Ook de tweede open dag bij het Focus College was een succes, Alhamdulillah! Het was gezellig, het was druk, er was veel interactie; kortom, het was een feest! Het Algemeen Dagblad heeft een artikel aan deze open dag toegewijd, waarin onder andere staat:

Amhaual benadrukt graag dat het Focus College midden in de samenleving wil staan en refereert daarbij aan de kersttoespraak van Koning Willem Alexander in 2023, die zei: ‘De toekomst wordt bewoonbaar gemaakt door mensen die zich vanuit hun persoonlijke idealen of levensovertuiging inzetten om tegenstellingen te overbruggen en iets positiefs bij te dragen aan de samenleving.’ Amhaual zegt: ‘Die behoefte bestaat heel duidelijk bij de ouders. Wij staan midden in de maatschappij en willen vanuit onze geloofsovertuiging daaraan een positieve bijdrage leveren.’

Heb je de eerste twee open dagen gemist en ben je een leerling in groep 8 met interesse in het Focus College? Dan is er nog kans om ons te ontmoeten, want op 14 februari is er nog een laatste open dag. Grijp je kans en meld je gauw aan.

Klik in het menu boven op Aanmelden open dagen .

Zet 14 februari 2024 in je agenda voor onze laatste open dag – je bent van harte welkom!

GESLAAGDE EERSTE OPEN DAG (27-01-2024)

Alhamdulillah! Afgelopen zaterdag 27 januari was onze eerste open dag en het was meteen een groot succes! Kinderen genoten van proeflesjes en ouders waren onder de indruk van onze organisatie en waren dolblij met het moderne schoolgebouw. Maar dit is nog maar het begin!

Heb je de open dag gemist? Grijp dan jouw kans en meld je aan voor de laatste twee open dagen. Klik in het menu boven op Aanmelden open dagen . Je kunt kiezen uit zaterdag 3 februari en woensdag 14 februari. Kom naar onze volgende open dagen voor meer activiteiten en proeflesjes in verschillende vakgebieden. Ontdek onze moderne schoolgebouw, praat met het team van Focus, en ervaar onze levendige gemeenschap. Mis deze kans niet om te zien wat onze school uniek maakt.

Benieuwd naar beelden van onze eerste open dag? Neem een kijkje op ons Instagram-account: www.instagram.com/focuscollegenl

We verwelkomen je graag bij de volgende open dag!

OPEN DAGEN BIJ HET FOCUS COLLEGE (1-1-2024)

Alhamdulillah/ God zij geprezen. Het moment is aangebroken! Het Focus College mag eindelijk van start gaan. In augustus 2024 openen wij onze deuren en bieden we het niveau mavo, ook bekend als vmbo-TL, aan. We beginnen het eerste jaar met brugklassen. Alle leerlingen die momenteel in groep 8 zitten, zijn van harte welkom op onze open dagen om ons te leren kennen. Deze dagen vinden plaats op zaterdag 27 januari, zaterdag 3 februari en woensdag 14 februari. Klik in het hoofdmenu op “Open dagen” om bij het aanmeldformulier te komen of druk op de knop “inschrijven voor de open dag”. Wees er dus snel bij! Dank je wel voor je aandacht, en deel dit fantastische nieuws met je vrienden en familie. Hopelijk tot binnenkort op het Focus College in Amersfoort!